Siste NYHETER

Lofotsesongen er over, og Bryggefisk vil være borte fra det norske markedet de neste ukene. For å kunne levere på dør eller selge fra bod i Oslo, må vi vakuumpakke fisken, og vi har i vinter belaget oss på at fiskemottak i Nord-Norge gjør denne jobben. Imidlertid er det sv
30/4/2017 - BRYGGEFISK
Denne ovnsbakte torskeretten med smaker som minner om Provence i Frankrike, tar omtrent 40 minutter å lage. Ingredienser til 4 porsjoner: 800 g torskefilet uten skinn8 poteter 2 gulrøtter 1 løk 2 fedd hvitløk 4 tomater2 dl hønsebuljong 1 dl hakket persille 2 ts
06/4/2017 - BRYGGEFISK
Til 4 porsjoner: 600 g torskefilet, uten skinn og bein1 stk løk  2 fedd hvitløk  4 stk vårløk  2 ss smør  2 ss tomatpuré  6 dl fiskebuljong 0,25 ts gurkemeie  2 dl kremfløte 1,5 dl hermetiske tomater  salt og pepper Tilbeh
06/4/2017 - BRYGGEFISK
#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML fi
31/3/2017 - BRYGGEFISK
Torsketunger er fantastisk som en forrett eller smårett, servert med salat og dip. Hvis du vil servere tungene som en hovedrett kan de serveres med for eksempel potet og råkost.Skoleungdom i nord-norske fiskevær kan tjene store penger på å skjære tunger i skreisesongen. Ett
26/3/2017 - BRYGGEFISK
Det er stor framtidstro i fiskeriene, og kystfiske og kystkultur får plass på både tv-skjermer og filmlerret. 2016 var første år på 14 år med økning i antall fiskere. I årets skreisesong har det tross mye dårlig vær blitt levert store mengder skrei. Nå i midten av
21/3/2017 - BRYGGEFISK
Vi skal være glade for at skreien har lagt sin gytevandring til akkurat vår kyst. Skrei regnes som Norges eldste eksportprodukt, og det var inntektene fra skreien som bygde både Nidarosdomen og bryggene i Bergen. Her har vi samlet noen av grunnene til at skreien fortsatt er vi
27/2/2017 - BRYGGEFISK
Du trenger ikke lang tid på å lage en torskemiddag! Med denne oppskriften lager du en tomatsaus og setter den i ovnen med fiskestykkene i 20 minutter. Den kan serveres med ris, potet eller pasta Til 4 porsjoner800 g torskefilet (gjerne skrei), uten skinn og bein1 ss salt0,5
22/2/2017 - BRYGGEFISK
Torsk fra Barentshavet på gytevandring langs kysten vår kalles skrei. Dette produktet fortjener den beste behandling, og Bryggefisk selger skrei som er merket med kvalitetsmerket for skrei. Skreisesongen er fra januar til april. Den norsk-arktiske torsken som lever i Barentsha
12/2/2017 - BRYGGEFISK
Søndag 12. februar er det morsdag, og dette må være den riktige anledningen til å imponere med en torskerett med helt fersk skrei eller torsk fra Nord-Norge!Vi anbefaler torsk/skrei stekt med smør og hvitløk, servert med potetaioli, tomatsalsa og ruccolasalat.Til fire porsj
11/2/2017 - BRYGGEFISK
Bryggefisk vil bidra til at folk har tilgang på helt fersk kvalitetsfisk. Å kjøpe fersk fisk av beste kvalitet gir ikke bare de beste fiskemåltidene, det er også med på å bidra til en fiskerinæring som høster et bærekraftig overskudd av fiskebestandene utenfor kysten v
06/2/2017 - BRYGGEFISK
Skreien har ankommet, og det er tid for skreimølje!Norge er i en særstilling som fra januar til april får skreien på besøk. Den holder til i Barentshavet, før den hver vinter svømmer mange tusen kilometer for å gyte utenfor Nord-Norge. På grunn av de lange vandringene er
04/2/2017 - BRYGGEFISK